Een eerste indruk maak je maar één keer, ook online

Complement reclame

Is jouw merk al online?

Wil je een website of webshop laten maken die betaalbaar én vindbaar is? Complement Reclame helpt je graag bij het realiseren hiervan. We kijken samen wat de doelen van jouw website zijn en natuurlijk hoe het functioneel moet gaan werken. Daarnaast vinden wij dat jouw website uit moet dragen waar jouw bedrijf voor staat, met een mooie en functionele vormgeving.

Wij bouwen websites die zijn voorzien van het WordPress CMS, zodat je als klant zelf pagina’s kunt toevoegen of aanpassen. Je kunt dit natuurlijk ook aan ons overlaten als je dat liever wilt. Alle websites die wij bouwen zijn responsive. Dat wil zeggen dat ze op ieder schermformaat mooi worden weergegeven. Zo bied je jouw bezoekers op mobiel en op desktop een optimale gebruikservaring.

Natuurlijk wil je dat jouw website gevonden moet worden, zoekmachine vriendelijk is. Dat vinden wij ook, dat doen we dan ook.Wat kost dat dan, het maken van een website?

Dit is afhankelijk van vele factoren. Welke functies heeft jouw website? Denk bijvoorbeeld aan een agenda- of boekingssysteem. Moet het een webshop worden? Hoeveel informatie en pagina’s moeten er verwerkt worden? Allemaal vragen die we graag van tevoren met elkaar bespreken.

Om je een indicatie te geven hebben wij drie pakketten opgesteld, je kunt ze hieronder bekijken.

Website pakket budget

Pakket 1: Budget

€650

Kies uit een bewezen design die Complement Reclame al voor je heeft ontworpen. Je levert zelf kant en klaren teksten en afbeeldingen aan.

Website pakket premium

Pakket 2: Premium

Vanaf €1250

We maken eerst een ontwerp, helemaal in jouw stijl. Ben je tevreden? Dan gaan we het ontwerp omzetten naar een mooie en functionele website!

Website pakket pro

Pakket 3: Pro

Prijs op aanvraag

In dit pakket bieden we maatwerk! Natuurlijk met een compleet, eigen ontwerp. We kijken samen welke functies de website moet hebben en waar er custom made tools gemaakt moeten worden.

Veelvoorkomende vragen

Wij kunnen ook de hosting en domeinregistratie voor je regelen en onderhouden.

Ja dit kunnen wij zeker voor je doen, dit is wel tegen een uurtarief. We kunnen ook uitleggen hoe je de website zelf kan onderhouden/aanpassen.

Je krijgt standaard 3 e-mailadressen die gezamenlijk 5GB ruimte hebben. Wij kunnen altijd de inbox quota voor je verhogen.

C O
Bekijk hier onze privacy policy | leveringsvoorwaarden