Wij zijn realistische dromers

Complement reclame

William Verkuylen

eigenaar

Ik vind het mooi om bedrijven vooruit te helpen. Met ze meedenken, bieden wat ze echt nodig hebben. Van idee tot oplevering, samen met het team van Complement reclame. Daar ben ik trots op. Op ons werk, voor en met onze klanten!

William Verkuylen

William Vogels

ontwerp

Ik zit hier al een tijdje. Noem het meegegroeid, niet vastgeroest. Zo gaat het als je het naar je zin hebt. Mijn droombaan? Daar zit ik toch vrij kort tegenaan denk ik. Mooie dingen bedenken voor leuke klanten. Wat wil je nog meer?

William Vogels

Jolijn Geurts van Kessel

ontwerp

10 jaar heb ik genoten van een mooi avontuur in Suriname. Met een camera de jungle in en de mooiste foto’s maken. Het heeft me veel moois gebracht, onder andere een prachtig gezin. Het land zal voor altijd in mijn hart zitten, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur in Nederland. Een belangrijk deel daarvan is mijn werk bij Complement reclame en daar ben ik best wel een beetje trots op. Klanten helpen, nieuwe dingen leren, mooie ontwerpen maken en genieten van alles wat op me af komt.

Jolijn Geurts van Kessel

Giel van der Velden

stagiaire sign

Dit jaar loop ik iedere week twee dagen stage bij Complement reclame. Ik wil laten zien wat ik geleerd hebt op mijn opleiding bij De Rooi pannen in Tilburg. En natuurlijk mijn kennis op het gebied van sign en belettering verder uitbreiden. Ik heb er zin in!

Giel_van_der_Velden

Ruud Slagers

online specialist

Het online verhaal van een opdrachtgever op zo’n manier neerzetten, dat de klant én de bezoeker geholpen is. Dat zie ik als een van mijn belangrijkste taken. Een eerste indruk, ook digitaal, maak je maar één keer. En daarbij help ik graag!

Ruud Slagers

Teamwork realy works

Ja. We moeten het toegeven. Wij zijn het ook, realistische dromers, harde werkers, doorpakkers, maar wel met ieder een eigen doel.

Bekijk hier onze privacy policy | leveringsvoorwaarden