Ik ga zwemmen, in... een kunststof zwembad op maat van TVR!

TVR zwembaden

TVR kunststof zwembaden.

Vergeet dat zomerhitje even. Wij denken dat TVR kunststof zwembaden dé hit wordt voor de komende jaren. Met plug-and-play zwembaden op maat levert TVR met succes een heel mooi product. Vanuit Schijndel bouwen zij met een team van echte kunststofspecialisten aan de mooiste zwembaden.

De groeiambities van TVR.

TVR kunststof zwembaden zit middenin een groeispurt, met een nieuw bedrijfspand en mooie plannen voor de toekomst. Bij die groeiambities hoort natuurlijk een passende propositie. Voor het ontwerp van het logo hebben we onszelf laten inspireren door de combinatie van water en techniek. De druppel en het tandwiel zijn samengevoegd tot een strak icoon. Het logo en daarbij horende huisstijl hebben we doorgevoerd naar versies voor TVR kunststof techniek en TVR kunststof industrie. Naast een mooi logo en dito huisstijl heb je natuurlijk ook het grote idee nodig. Hoe laat je zien waar je voor staat en wat je sterke punten zijn? Voor TVR hebben we de pay-off ‘Op maat, op tijd en opvallend mooi’ bedacht. Hiermee laten we zien dat je voor maatwerk dat er goed uit ziet én op tijd geleverd wordt toch echt bij TVR moet zijn. Op maat, op tijd en opvallend mooi, dat geldt eigenlijk ook wel voor het werk dat wij voor TVR geleverd hebben.


Laat ook zien waar jij voor staat!

Wil jij weten wat Complement reclame voor jouw merk kan betekenen? Bel dan even voor een afspraak: 0413-364672. Wie weet laat jij straks ook zien waar je voor staat, met een mooi logo en een goed verhaal.Bekijk hier de website van TVR zwembaden

 
TVR zwembaden logo TVR zwembaden website


TVR zwembaden - mockup
TVR zwembaden - zuil
TVR zwembaden - Header
TVR zwembaden - huisstijl
Bekijk hier onze privacy policy | leveringsvoorwaarden