Complement reclame logo

Wij zijn realistische dromers

Complement reclame

William Verkuylen

eigenaar

Ik vind het mooi om bedrijven vooruit te helpen. Met ze meedenken, bieden wat ze echt nodig hebben. Van idee tot oplevering, samen met het team van Complement reclame. Daar ben ik trots op. Op ons werk, voor en met onze klanten!

William Verkuylen

Dirk Hoevenaars

office | account

Mijn ding bij Complement? Inkopen, verkopen, ordermanagement, maar vooral klantencontact. Relaties bouwen. Na 20 jaar zelf ondernemen ben ik sinds 2015 bij Complement reclame. Ik denk dat ik wel weet wat een ondernemer zoekt, waar behoefte aan is. Daarin wil ik voorzien, samen met het team mooi werk realiseren. Als ik niet bij Complement ben? Dan reis ik graag. Ik wil graag wat van de wereld zien, mijn wish list is lang. Net als mijn klussenlijst in en rondom mijn huis. Als ik dan nog tijd over heb vul ik die met muziek luisteren.

Dirk Hoevenaars

William Vogels

ontwerp

Ik zit hier al een tijdje. Noem het meegegroeid, niet vastgeroest. Zo gaat het als je het naar je zin hebt. Mijn droombaan? Daar zit ik toch vrij kort tegenaan denk ik. Mooie dingen bedenken voor leuke klanten. Wat wil je nog meer?

William Vogels

Jolijn Geurts van Kessel

ontwerp

10 jaar heb ik genoten van een mooi avontuur in Suriname. Met een camera de jungle in en de mooiste foto’s maken. Het heeft me veel moois gebracht, onder andere een prachtig gezin. Het land zal voor altijd in mijn hart zitten, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur in Nederland. Een belangrijk deel daarvan is mijn werk bij Complement reclame en daar ben ik best wel een beetje trots op. Klanten helpen, nieuwe dingen leren, mooie ontwerpen maken en genieten van alles wat op me af komt.

Jolijn Geurts van Kessel

Robbert van den Hoven

online specialist

Nog maar net bij Complement en nu al specialist! Ik ga me dan ook vooral online inzetten voor onze klanten. Als ik kan bouwen aan websites die lekker werken, die uitstralen dat er met aandacht aan gewerkt is, dan ben ik op mijn best. Wie daagt me uit?

Robbert van den Hoven

Benthe Schonenberg

stagiaire sign

Dit jaar loop ik iedere week twee dagen stage bij Complement reclame. Ik wil laten zien wat ik geleerd hebt op mijn opleiding bij De Rooi pannen in Tilburg. En natuurlijk mijn kennis op het gebied van sign en belettering verder uitbreiden. Ik heb er zin in!

Benthe Schonenberg

Teamwork realy works

Ja. We moeten het toegeven. Wij zijn het ook, realistische dromers, harde werkers, doorpakkers, maar wel met ieder een eigen doel.

Bekijk hier onze privacy policy | leveringsvoorwaarden